Заповед № РД-01-154/26.03.2020

27 март 2020

Уважаеми родители,

Още известно време ще сме разделени. Съгласно заповед № РД-01-154/26.03.2020г. на министъра на здравеопазването се удължава срока за въведините противоепидемични мерки и детската градина остава затворена до 12 април 2020 година. При наличие на нови указания ще ви информираме своевременно.

Времето през което ще прекарате заедно с вашите деца е възможност те да са помощници в къщи, да затвърдят здравно- хигиенните си навици, да играете, да се забавлявате.

В основата на предучилищното образование е играта. Дайте възможност на децата да играят, да пеят, четете им приказки, играйте със звукове, рисувайте. Събирайте рисунките и като се върнете в детската градина ще направим изложба, правете всичко, което харесват вашите деца.

За децата от подготвителните групи издателство „уча се“ ви предоставя безплатни занимания по български език и математика. Предоставеният ви телефон за контакт е активен в рамките на работния ден, ще продължи да ви дава възможност за връзка с директора при възникнали въпроси.

Екпът на „Сърничка“ очаква с нетърпение отново своите деца. Бъдете здрави! Пазете се!

С поздрав, Петя Янкова – 0884 801 640

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕТеми, идеи и материали за заниманията у дома